Close Menu

Vijf nieuwe organisaties Erkend

28 januari 2019

Het CBF heeft vijf nieuwe organisaties erkend. Deze organisaties mogen zich vanaf nu ook een Erkend Goed Doel noemen. Van harte gefeliciteerd!

Fund for Excellence of the Royal Conservatoire

Het Fund for Excellence of the Royal Conservatoire is een fonds opgericht voor excellente kinderen uit binnen- en buitenland die de ambitie hebben om te studeren aan het Koninklijk Conservatorium. Hier starten de studenten hun internationale muzikale- of danstoekomst. Het Fund for Excellence of the Royal Conservatoire ondersteund de studenten door beurzen af te geven.

’t Praethuys

’t Praethuys is een stichting die klaar staat voor mensen die geconfronteerd worden met kanker bij zichzelf of bij hun naasten. Zij willen deze mensen drempelloos steun, aandacht en geborgenheid bieden. Dit doet de organisatie door verschillende faciliteiten te bieden zoals groepen, themamiddagen en andere activiteiten waarin de mensen met elkaar gaan praten, samen wandelen, zingen en voor de kinderen die te maken hebben (gehad) met kanker is er de kidsclub Pardoes.
 

Stichting 010010

Stichting 010010 is een stichting die het onderwijs wilt aanvullen met initiatieven om techniek toegankelijk te maken voor alle leeftijden. Samen met ouders, scholen, overheden, bedrijven en andere organisaties wilt de stichting door deze initiatieven jongeren voorbereiden op een toekomst vol techniek. Dit doet de stichting door kinderen op jonge leeftijd enthousiast te maken voor computerwetenschap.
 

Vrienden Parnassia Groep

Stichting Vrienden Parnassia Groep is een stichting die zich inzet om extra middelen te genereren voor de mensen die in zorg zijn van de Parnassia Groep. De Parnassia Groep is een moderne, specialistische gezondheidszorg instelling die jaarlijks 160.000 mensen met psychische problemen behandelt.
 

International Justice Mission Nederland

Duizenden bevrijden, miljoenen beschermen en bewijzen dat gerechtigheid voor de armen mogelijk is. Dit is de visie van International Justice Mission Nederland (IJM). IJM strijdt tegen mensenhandel, moderne slavernij, seksueel geweld tegen kinderen, illegale landonteigening, machtsmisbruik politie en ontzegging van het recht op burgerschap. Hun doelen zijn slachtoffers bevrijden, criminelen laten berechten, levens herstellen en het rechtssysteem versterken over de hele wereld.

Vijf nieuwe organisaties Erkend