Close Menu

Vier nieuwe organisaties erkend door het CBF

18 oktober 2018

In oktober heeft het CBF heeft de volgende organisaties erkend. Zij mogen zich vanaf nu ook een Erkend Goed Doel noemen. Van harte gefeliciteerd!

Driessen Foundation

De Driessen Foundation zet zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die barsten van het talent maar niet de juiste kans krijgen om dit talent binnen een organisatie te laten zien. Voor hen maken zij graag het verschil. Want juist deze mensen verdienen een werkplek waar ze met trots kunnen laten zien wie ze zijn met al hun talenten. 

Zaanse Stichting Dierenzorg

Dierenzorg is ontstaan door een samengaan van de Stichting Dierenambulance Zaanstreek, de Stichting Dierencentrum Zaanstreek en de Zaanse Stichting Dierenzorg. Het hart van Dierenzorg wordt gevormd door het asiel. Daarnaast heeft Dierenzorg ook een pension, dierenambulance en dierentaxi. Ook voor vermissingen, afscheid nemen van uw huisdier of voorlichting en advies kunt u terecht bij de stichting.

Stichting Kanjer Wens

Stichting Kanjer Wens is een non-profitorganisatie die wensen vervult van kinderen in de leeftijd van 4 tot 17 jaar met een ernstige ziekte of ernstige chronische aandoening. Deze wensen kunnen veelomvattend zijn zoals bijvoorbeeld een wensdag, weekendje weg, cadeautje of bezoek aan een evenement.

Stichting Jozef

De organisatie ondersteunt maatschappelijk kwetsbare jongeren op het gebied van onderwijs, werkgelegenheid en persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder jongeren met een detentie achtergrond, risico jongeren en hang-/zwerfjongeren.

Vier nieuwe organisaties erkend door het CBF