Close Menu

Twee nieuwe Erkende organisaties

14 augustus 2018

Het CBF heeft de volgende organisaties Erkend. Zij mogen zich vanaf nu ook een Erkend Goed Doel noemen. Van harte gefeliciteerd!

Medi-Aid Holland Sri Lanka
Medi-Aid voorziet kleine lokale ziekenhuizen, bejaardenhuizen en weeshuizen in Sri Lanka van materiaal zoals rolstoelen, rollators, (ziekenhuis)bedden, matrassen, (para)medisch instrumentarium etc. Dit materiaal wordt in Nederland door verschillende instanties geschonken aan Medi-Aid, die op haar beurt het transport, de verscheping naar Sri Lanka en de distributie in Sri Lanka voor haar rekening neemt. Bovendien levert Medi-Aid onderdelen die werklui kunnen gebruiken voor reparatie en onderhoud aan het materiaal.

Ajax Foundation 
De Ajax Foundation is een onafhankelijke, maar aan AFC Ajax gelieerde stichting, die gelooft en investeert in een samenleving waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen als het gaat om het ontdekken en ontwikkelen van hun talent en een gezond leven. Ze organiseren projecten rond de thema’s sport & gezondheid, educatie en sociale integratie voor kansarme kinderen en jongeren in Amsterdam en Kaapstad. Hiermee willen ze deze kinderen een beter perspectief bieden en ze dichter bij hun doel te brengen.

Logo Ajax Foundation en Medi-aid Holland Sri Lanka