Close Menu

Jody wint voor het Nationaal MS Fonds

20 juli 2018

Je hebt het wellicht gezien, en misschien wel zelf meegedaan:  van 11 t/m 21 juni stond er op deze website een quiz waarmee je 250 euro voor je favoriete Erkende Goede Doel kon winnen. Uit de goede inzendingen hebben wij inmiddels een winnaar getrokken. Jody Mooij-Nanne heeft  250 euro gewonnen voor het Nationaal MS Fonds. Wij feliciteren haar en het Nationaal MS Fonds van harte met deze prijs!

                                         

Jody Mooij-Nanne: “Ik hoop dat het geld voor onderzoek wordt gebruikt, omdat onderzoek naar MS heel erg belangrijk is. Als je niet weet waar de ziekte vandaan komt, kun je het ook niet genezen.”

Over het Nationaal MS Fonds
Het Nationaal MS Fonds is de landelijke organisatie voor mensen met Multiple Sclerose (MS), een ziekte van het centrale zenuwstelsel die meer dan 16.000 mensen in Nederland hebben. De organisatie is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS. Het Nationaal MS Fonds is hierdoor een full service organisatie op het gebied van MS, waar zowel mensen met MS en hun naasten als MS-professionals en geïnteresseerden terecht kunnen.

Het geld wordt zo spoedig mogelijk overgemaakt naar het Nationaal MS Fonds.

Logo Nationaal MS Fonds