Close Menu

Nieuwe organisaties erkend

9 april 2018

We hebben weer drie nieuwe organisatie erkend. Zij mogen zich vanaf nu ook Erkend Goed Doel noemen. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Stichting All Continents Associated Dutch Academy of Health Care (Stichting AAD)
Stichting AAD werkt aan de totstandkoming van samenwerking tussen ziekenhuizen over de hele wereld door zogenaamde kennisbruggen te bouwen. Het doel van deze kennisbrugprojecten is het uitwisselen van kennis op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Stichting Wakibi
Wakibi biedt de mogelijkheid om kleine leningen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Als uitlener ben je volledig in controle over wat er met je geld gebeurt. Je kunt zelf de ondernemers uitkiezen en die ondersteunen met een bedrag vanaf € 25. Wanneer de lening is terugbetaald, kan het opnieuw in een project worden geïnvesteerd of teruggestort op de eigen bankrekening.

Stichting Esther Vergeer Foundation
Gewoon sporten is niet vanzelfsprekend voor kinderen met een lichamelijke beperking.
De Esther Vergeer Foundation maakt gewoon sporten op een gewone vereniging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking.

Wij zijn er trots op dat we nu ook de erkenning van het CBF hebben. De erkenning is een volgende stap in de ambities en professionalisering van onze foundation”.
 - Marie-Louise Lemmen, directeur Esther Vergeer Foundation -

Nieuwe organisaties erkend